Pokreće Blogger.

Text Widget

Popular Posts

Blogger templates

Flickr Images

Instagram

Facebook

ponedjeljak, 10. travnja 2017.

Narodna vjerovanja: Ako imate prsten od osobe koja nije više među živima on u sebi nosi “mrtvu energiju” i negativno utiče na vas

Posted by admin  |  No commentsOd davnina se prsten smatrao hamajlijom i simbolom moći. Postoje mnogi simboli koji na prstenu mogu da donesu sreću i pruže zaštitu od životnih teškoća i opasnosti.

Prema popularnom vjerovanju, prsten naslijeđen od majke ima snažnu magičnu zaštitu. On može da zaštiti od zla i da pomogne u rješavanju složenih problema u životu. Smatralo se da prsten može da privuče ljubav i sreću, kao i zaštitu od neprijatelja i zavisti. Ako je prsten prešao sa generacije na generaciju, on ima jaku energiju u sebi. Ovaj ukras ne može da se prenese na nekoga ko je u srodstvu sa njegovom prethodnim vlasnikom, jer može da privuče nevolje, piše “Kurir“…

Ako imate prsten od osobe koja nije više među živima i nosite ga kao ukras, on u sebi nosi “mrtvu energiju”, što bi moglo da donese smetnje i da utiče negativno na žive osobe.

Pronađen prsten ne bi trebalo uzimati, jer u on u sebi ima nepoznatu energiju, koja može loše da utiče na život onoga ko ga je pronašao i stavio na prst. Prstenje koje su razmijenili mlada i mladoženja na vjenčanju, smatraju se simbolom jedinstva i ljubavi. Oni su dizajnirani tako da zaštite porodični života od svih nedaća i nevolja.

Ako je vjerenički prsten izgubljen, to najavljuje skoro odvajanje od voljene osobe. Ako tokom ceremonije vjenčanja prsten padne – to je vrlo loš znak. Vjerovalo se da ovo predviđa brz razvod ili smrt supružnika. Nakon razvoda, ni u kom slučaju ne treba nositi vjenčano prstenje, inače možete ostati sami zauvijek. Takođe, ne nosite prsten sa pukotinom i nedostatkom.

Ako prsten izgubi svoj originalni oblik, to znači da je izgubio svoju moć. On ne može da donese ništa dobro, tako da je bolje da ga se riješite. Mlade ne smiju da nose vjenčani prsten na rukavicama, on će da donese nesreću i suze u bračnom životu. Nikada ne treba potcjenjivati čarobnu moć koju u sebi ima prsten, jer se od davnih vremena on smatrao simbolom snage, autoriteta i zaštite.

U teškim trenucima prsten može da zaštiti od opasnosti, da pomogne u rješavanju problema i da da snagu.

izvor: http://www.haber.ba

11:21 Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 komentari:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner
Proudly Powered by Blogger.
back to top