Pokreće Blogger.

Text Widget

Popular Posts

Blogger templates

Flickr Images

Instagram

Facebook

nedjelja, 19. ožujka 2017.

Dolaskom proljeća stižu nam i zmije: Sa ovim genijalnim trikom otjerat ćete ih od vaše kuće zauvijek!

Posted by admin  |  No commentsDolaze nam lijepi proljetni dani, a s njima, mnoga živa bića izlaze iz sijenki. Tako i zmije. Vrućina i lijepi dan ih izmame i često dolaze i u naša dvorišta.

Mnoge zmije nisu otrovne i bezopasne su za nas. Trebate znati da zmija neće nikada prva napasti, osim ako je ne dotaknete slučajno ili ako ne osjeti opasnost.

Većina nas ne zna koja je to otrovna,a koja nije. Zato sna si uhvati panika, pa koga ne bi? Kada zapalite neke krpe ispre kuće, možete ih otjerati. Tako su naši stariji radili.

Ono što možda ne znate, ali i sljepići vam mogu pomoći u borbi protiv zmija. Znate valjda kako izgleda sljepić, ako ne, ond a pogledajte slike. Sljepići su bezopasni, a čak mogu biti veoma korisni.

Naime, kada ih neka zmija otrovnica proguta, oni je nadgrizu iznutra i ubiju je. Zbog toga predstavljaju pravu opasnost zmijama i zato nemojte da tjerate sljepiće jer vam mogu pomoći.

Izvor: megagiga.info

15:34 Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 komentari:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner
Proudly Powered by Blogger.
back to top